Najsavremenija tehnologija za najbolju kafu u regionu

Tvrtka EUROVIP d.o.o Čitluk osnovana je 1990. godine kao jedna od prvih privatnih poduzeća u Bosni i Hercegovini čija je glavna djelatnost prerada i prodaja kave. U proteklih 27 godina,usprkos velikoj konkurenciji, Eurovip je izrastao u jednog od najvećih prerađivača kave u Bosni i Hercegovini i izgradio ime koje se prepoznaje kao jamac kvalitetnog proizvoda i profesionalnog rada.

Iako je EUROVIP čvrsto vezan za Hercegovinu, tvrtka danas jednako uspješno posluje na području cijele Bosne i Hercegovine sa svojim poslovnicama u Tuzli, Sarajevu, Laktašima, Bihaću i Zavidovićima.

Temelji priče o uspjehu počivaju na izvrsnom brandu Café Brazil, na njenoj vrhunskoj kvaliteti i izuzetnoj mješavini, nastaloj prema originalnoj domaćoj recepturi. Tokom godina razvoja EUROVIP je ostvarivao sve veće tržišno učešće, koje je rezultiralo da je u ovom trenutku Café Brazil jedan od lidera u segmentu kave na domaćem tržištu.

Proizvodi Eurovipa nalaze se na policama svih većih trgovačkih lanaca koji egzistiraju na području Bosne i Hercegovine .

Prema udjelu na tržištu, trenutno smo 2. prerađivač kave u Bosni i Hercegovini.

Café Brazil je mješavina nekoliko osnovnih vrsta sirove kave od kojih svaka vrsta svojim okusom daje ono “nešto” što se na kraju stapa u jedinstvenu kompoziciju arome karakteristične samo za Café Brazil. Stroga kontrola ulazne sirove kave, potpuno kompjutorizirani proces prženja i mljevenja jamči uvijek vrhunsku kvalitetu Café Brazil.

Od 20.11.2008. godine posjedujemo ISO 9001:2008 i HACCP standarde što jamči vrhunsku kvalitetu naših proizvoda. Također, u procesu proizvodnje koristimo najsuvremeniju tehnologiju.

Odgovori