Nikada nije imao djevojku, a sada ga mnogi ne mogu prepoznati

Michael Jeffries nikada u životu nije imao djevojku, a onda je odlučio promijeniti život. Njegov izgled i prekomjerna težina sputavali su ga u svemu pa je počeo vježbati te je izgubio 27 kilograma tako da ga sada mnogi ne mogu ni prepoznati.

U svojoj najdebljoj fazi Michael je imao 107 kilograma, no usamljenost ga je natjerala da nešto poduzme u vezi s izgledom.

– Mrzio sam osobu koju sam vidio u ogledalu. Bilo me sram nositi bilo kakvu užu odjeću ili ići na plažu ili bazene. Bilo mi je dosta šala o debelima i došao sam do tačke kada sam shvatio da je dosta i da trebam promjenu – priznao je Michael. Kako bi promijenio svoj izgled, Michael je prestao piti alkohol, počeo se zdravije hraniti i upisao se u teretanu.

– Počeo sam jednostavno sa zdravijom prehranom i teretanom, a malo je trebalo da se zaljubim u dizanje tegova – istaknuo je.

U četiri godine izgubio je 27 kilograma i sa svojih 80 kilograma mišića plijeni pozornost kamo god dođe. No unatoč napornom vježbanju, nikako se nije mogao riješiti viška kože koja mu je ostala zbog prekomjerne težine pa ju je odlučio ukloniti estetskom operacijom.

– Ožiljak mi ne smeta i radije imam njega nego da mi visi koža – rekao je Michael koji se nakon operacije ponovno posvetio dizanju tegova i fitnesu.

fokus.ba

Odgovori