NAČELNIK OPŠTINE POTPUNO PIJAN ZASPAO NA STOLICI!

Kako tvrdi autor, fotografije su snimljene 9. maja oko 8 časova ujutro. Očigledni problem s alkoholom privatna je stvar, ali ne i kada se glavna osoba lokalne političke scene u takvom stanju viđa u mjesnom kafiću, i to, prema riječima savjesnog građanina, na samom početku radnog vremena.

 

Građanin koji je snimio fotografije dao je i kontekst teške situacije u kojoj se nalazi opština Stupnik, samo 15 minuta udaljena od centra Zagreba, prenosi ATV.

 

– Stupnik je opština sa 1.000 domaćinstava. Stupnik je mjesto u kojem još nema vrtića, škole, kanalizacije, groblja, reciklažnog dvorišta. Stupnik još nema ni kontejnere za smeće, već građani smeće odlažu u vrećicama po uglovima ulica. Stupnik je mjesto koje katastarski pripada Samoboru, a gruntovno Zagrebu. Stupnik je mjesto iz kojeg se mladi masovno iseljavaju jer nemaju nikakvu budućnost, nemaju kuda s djecom, jer nemaju vrtiće, škole, dječje sadržaje. Stupnik je mjesto u kojem bi svako poželio da živi, ali, kad dođe, onda želi da što prije pobjegne. Na žalost, sve to zbog jedne osobe, u vidu načelnika opštine Ivana Trgovca, koji već godinama mještanima obećava sve ono što im nedostaje. Ali, sve što su od njega mještani do sada dobili, jeste njegov problem s alkoholom i boravak u birtijama po cijele dane, pa su tako nastale i ove fotografije. Na njima možete vidjeti potpuno pijanog načelnika. Stupnjani su se na taj prizor već navikli, gotovo svakodnevno. Na žalost”, poručuje ogorčeni građanin Stupnika.

 

Prema izjavi druge građanke, ove fotografije su nastale u sitnim noćnim satima, tačnije oko dva ili tri časa poslije noći, a ne tokom radnog vremena. U svakom slučaju, autentične fotografije priča su za sebe, bez obzira na vrijeme nastanka.

 

Izvor: Hayat.ba

Odgovori