Sandra Afrika otvorila dušu: Mile Kitić me je bukvalno iskoristio!

Sandra Afrika jedna je od najtraženijih pevačica sa ovih prostora koja nastupa po regionu i inostranstvu. Ova harizmatična Šapčanka, često je bila na meti raznih komentara na račun svog vrcavog ponašanja i oblačenja. Kako nam je kazala uskoro radi na novim pesmama. Izlazi njen prvi žensku duet, a odmah posle toga i novih letnji singl.
Negde ranije si rekla da si ti više pomogla Miletu Kitiću, nego on tebi. Da li si i dalje pri tom stavu?
Kad pogledaš realno, to tako bude. Prvi put sam se pojavila u njegovom spotu „Tatina maza“. Trebala je da bude devojka crnkinja, međutim ona se razbolela i zvali su mene jer sam se tada baš bila tamnoputa. Tada sam se baš kvarcala i uz crnca, koji repuje, odlično sam se uklopila. Kada je Mile video da je to full ispalo, svi su raspitivali za mene- ko je mala crna. I, on naravno to nije hteo da ispusti. Ponovo me je zvao da učestvujem u spotu „Šampanjac“, a zatim me vodio na nastupe. Odgovaralo mu je što ne bi. I zato sam mu ja u neku ruku pomogla. On je to vide i to je lepo iskoristio, pravo da ti kažem. A onda kada je meni trebalo, samo da okrene broj Marine Tucaković i da me najavi, nisam tražila novac od njega, to je 100 dinara kredita, on je okrenuo leđa. Osećala sam se bukvalno iskorišćeno. A, znao je da me njegov menadžer budi u 6 ujutro da se meni hitno uradi pasoš jer sam bila klinka. Danas za sutra, jer sam mu ja trebala. Video je da to dobro prolazio i na tome je uzeo odlične pare.”
Ali su vas zbog tih stalnih putovanja i ljudi povezivali. Da li bi bila sa oženjenim?
Ne bih, to je bzv. Imala sam i tada momka. Moja prva ljubav. Bili smo dugo zajedno. Što se tiče Mileta, pa to je i tako izgledalo. Ja mala crna napucana pored njega. Šta drugo čovek da pomisli. Ne krivim ja tu nikoga što su tako mislili.”
A, jel tako i Marta mislila?
Bila je ljubomorna. Odnosno, nije dok me nije videla. Do tada je govorila neka ide Sandra, jer je znala da će on tada kući doneti više love. Govorila mi je ljubavi, srećo, a onda kada me je videla, promenila je ploču. Što li se istripovala, to ne znam.

Odgovori