Tvrdi da ne može naći momka jer je prelijepa

Cherelle Neille nema sreće u ljubavi, a uvjerena je da je to zato što je prelijepa.

Samohrana 26-godišnja majka iz Manchestera tvrdi da je njeno prelijepo lice prokletstvo, zato što je potencijalni partneri vide samo kao ljepoticu.

Ova prodavačica koja sanja o karijeri glumice kaže da je njen ljubavni život teška katastrofa, a dečko žele biti s njom samo kako bi je pokazivali prijateljima i objavljivali fotke s njom na društvenim mrežama.

Osim toga, mnogi je se boje, jer su uvjereni da takva ljepotica ne može biti dobra osoba.

Zbog svega toga odustala je od ljubavi.

“Mislim da je običnim ženama jednostavnije jer ih muškarci zaista žele upoznati s obzirom na to da je njihov izgled prosječan. S druge strane ja stalno privlačim pogrešnu vrstu pažnje i nikad me ne žele zaista upoznati. Obične cura završavaju u dugim vezama, a ja stalno ljubim žapce. Dosta mi je toga da ljudi misle da sam zla kad sam zaista dobra osoba. Stalno privlačim pogrešne tipove i sad sam potpuno odustala od muškaraca”, rekla je za Daily Mail.

Požalila se da muškarci očekuju da je bezobrazna ili umišljena.

“Često mi prilaze i kažu: ‘opa, ti misliš da si zaista zgodna?’. Kad sam na sastanku s nekim, ta me osoba uopće ne sluša, samo se bavi mojim izgledom. Moj bivši dečko samo me pokazivao svojim prijateljima i bilo mu je važno da se zajedno slikamo za društvene mreže. Nijednog muškarca dosad nije zanimao razgovor sa mnom”, kaže.

Na Instagramu ima 23.000 fanova, a kaže da je i oni često vrijeđaju. Osim toga, zbog svog izgleda nema puno prijateljica.

 

Odgovori