SVEMIRSKI BROD STAR 13.000 GODINA OBOREN IZNAD ZEMLJE: DA LI JE RIJEŠENA MISTERIJA CRNOG VITEZA!

Pojavio se novi video koji navodno pokazuje da je oboren satelit “Crni vitez” – za koji se kaže da je vanzemaljski špijunski satelit u orbiti oko Zemlje.

Iako ga neki jednostavno smatraju svemirskim otpadom, postoje mnogi ljudi koji se ne slažu sa tim i vjeruju da je objekat, poznat kao satelit Crni vitez, vanzemaljski satelit koji je postavljen u orbitu oko naše planete prije nekih 13.000 godina.

Od 1950-ih godina je ovaj zagonetni objekat izazivao veliko interesovanje medija širom svijeta, postajući jedan od svemirskih objekata koji se nalaze oko naše planete o kojima se najviše govorilo, piše “Kurir“…

Kada je prvi put otkriven, to je izazvalo mnogo buke u vijestima. SAD i Sovjetski Savez su pokazali poseban interes za ovaj “neidentifikovani svemirski objekat“.

Otkako je otkriven, ovaj satelit je zainteresovao zemlje kao što je Švedska i entuzijaste širom svijeta. Jedan od njih je Ham Radio operater koji je navodno dekodirao niz signala dobijenih iz NLO satelita i protumačio ih kao zvjezdanu mapu centriranu na Epsilon Bootes zvjezdani sistem i da je Crni vitez potekao iz tog sistema prije 13.000 godina.

Interes za Crnog viteza je stekao veću popularnost kada su Sent Lui Dispeč i San Francisko Egzaminer objavili članak o “satelitu” 2. maja 1954. godine. “Time” Magazin je takođe pisao o njemu u članku sedmog marta 1960. godine.

Odgovori