ZAOKRET U SLUČAJU BILIĆEVOG TRANSFERA IZ SNOVA Hrvatski stručnjak dovodi igrača za kojeg vjeruje da je bolji od Chelseajevog ‘čudotvorca’?

West Hamov menadžer Slaven Bilić sipao je hvalospjeve za igrača svog nekadašnjeg kluba Bešiktaša. Riječ je 34-godišnjem veznjaku Atibi Hutchinsonu kojeg je hrvatski stručnjak usporedio s N’Golom Kanteom, igračem koji je prošlog ljeta stigao iz Leicestera i kojeg mnogi ocjenjuju ključnim u ‘eksploziji’ bluesa ove sezone.

Bilić je podcrtao Atibinu važnost za Bešiktaš, a imao ga je priliku dobro upoznati u periodu dok je sjedio za kormilom istanbulskog velikana.

“Možda je Atiba čak i bolji od Kantea. Atiba je najkonstantniji igrač Bešiktaša, bio je njihova stijena zadnje četiri godine. Igra istu ulogu kao Kante, uz nekoliko razlika. Kante rijetko griješi i mislim da je sposoban stvoriti priliku ako želi. Kante voli oduzimati loptu kao i Atiba koji je jednostavno sjajan igrač koji se uvijek izvuče iz nevolje i radi tako puno za momčad”, objasnio je Bilić, čije riječi prenosi Turkish-Football.

Kanadski internacionalan bio je velika Bilićeva želja prošlog ljeta, ali su iz Bešiktaša odbili ponudu visoku 3.5 milijuna eura. Ovog ljeta mogao bi uslijediti novi pokušaj i dobra je mogućnost da bude uspješan.

“Razgovarat ću s Hutchinsonom, rekao mi je da želi ići u Englesku”, otkrio je Bešiktašev predsjednik Fikret Orman za London Evening Standard i dodao:

“West Ham nam je ponudio 3.5 milijuna eura, ali želimo više. Odlučit ćemo o njegovoj budućnosti nakon međusobnog razgovora”.

Odgovori