VIDEO: NEVJEROJATNA SNIMKA BORBE ZA ŽIVOT Iz podivljale blatne bujice iznenada izronila žena, poslije je otkrila kako je preživjela nemoguće

Obilne kiše uzrokovale su potpuni kaos u Peruu. Osim strašnih poplava, aktivirala su se i brojna klizišta, a regija na sjeveru zemlje ostala je bez cesta, škola i tvornica. Vlasti su objavile da je najmanje 48 osoba poginulo, ali ima i puno nestalih…,

U cijeloj toj groznoj priči najsretnijom osobom može se smatrati stanovita Evangelina Chamorro Diaz. Ljudi su promatrali kako blatna rijeka nosi sve pred sobom, dok u jednom trenutku iz blata nije ‘izronila’ hrabra žena i laganim korakom dočepala se spasa.

Poslije je 32-godišnjakinja za lokalne medije otkrila da je cijelo vrijeme, dok ju je blato nosilo, pokušavala pronaći komade drveta i napraviti čvrsti oslonac pomoću kojeg bi izašla iz blata.

Evangelina i njezin suprug su prebačeni u lokalnu bolnicu gdje ju je dočekao peruanski ministar zdravlja. Njega je zanimalo gdje su se nalazila njezina djeca u trenutku kad se klizište aktiviralo.

– Srećom, u školi…

Pravo je čudo da su lokalci uspjeli spasiti čak i njezinu stoku…

Odgovori