Ibrahimović IZJAVOM PODIGAO PRAŠINU NA APENINSKOM POLUOTOKU Sjajni Šveđanin uskoro UZ bok dvojice Hrvata?

Glasine KAKO bi Zlatan Ibrahimović svoju karijeru Na webu mogao nastaviti u Napoliju zagolicala maštu Je napuljskih navijača, A istovremeno not najbolje sjela fanovima Manchester Uniteda.

Napadač Manchester Uniteda otkrio Je ranije Ove GODINE KAKO Je ‘zaljubljen u Napulj’, what Je dovelo učiniti medijskih nagađanja DA dvo mogao preseliti na San Paolo NAKON Ove sezone.

Sada Je Sam Ibrahimović komentirao takvu mogućnost u intervjuu Koji CE SE emitirati na Fox Sport Italiji u Petak navečer.

“Napoli? Nikad se NE ZnA …”, rekao Je Ibrahimović u najavnoj špici intervjua čiji Je poručio Objavio Corriere dello Sport.

“Sretan Sam u Manchesteru, Ali pričekajmo i vidjet ćemo ŠTO CE Biti. Potpisao Sam na jednu sezonu s opcijom produljenja na drugu. Nemam Jos Puno sezona ispred Sebe ja Želim se zabavljati i donijeti prevagu”, dodao Je 35-Godišnji Ibrahimović, Koji Je tijekom karijere igrao ZA Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan i PSG PRIJE dolaska na Old Trafford prošle GODINE.

Ibrahimović Je Ove sezone s 15 postignutih golova Peti najbolji premierligaški Strijelac i najbolji Strijelac ‘crvenih vragova’. Ü slučaju transfera ü Napoli priključio bi se dvojici Hrvata, Ivanu Striniću i Marku Rogu .

Odgovori