BIVŠI NOGOMETAŠI ‘NAPALI’ NAJSKUPLJEG NA SVIJETU, MOURIHNO STAO U OBRANU ‘Nije Pogba kriv što zarađuje deset puta više nego što su oni zarađivali’

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho ocijenio je kako Paul Pogba nije zaslužio kritike koje na njegov račun upućuju bivši nogometaši koji sada rade kao komentatori u novinama i na televiziji.

“Nije Pogba kriv što zarađuje deset puta više negoli su to igrači zarađivali u prošlosti. Nije njegova krivnja što su neki bivši igrači, koji su sada komentatori, u velikim problemima i treba im svaka funta da bi preživjeli. Brine me što ima toliko zavidnih ljudi”, kazao je Mourinho za britanske medije.

Pogba je proteklog ljeta stigao u Manchester United iz Juventusa, kojem je isplaćena odšteta od 102 milijuna eura, a u Unitedu navodno ima godišnju plaću od 17 milijuna eura.

“Pogba i njegova obitelj zaslužuju poštovanje. Ja sam vrlo zadovoljan njegovim igrama i klub je zadovoljan. Također, veseli me što Pogbu uopće ne zanima što o njemu drugi govore”, dodao je Mourinho.

Odgovori