U DINAMO STIŽE VELIKO POJAČANJE Srpski novinar posjetio Maksimir, Mamić mu odmah servirao senzaciju: ‘Pokušavam dovesti zvezdaša iz Liverpoola!’

Srpski dnevni list Blicsport uskoro donosi veliki ekskuzivni intervju s, kako ga tamošnji medij naziva, alfom i omegom Dinama Zdravko Mamićem.

U razgovoru koji je trajao nekoliko sati, Blicsportotkriva kako su s Mamićem uglavnom pričali o transferima i poslovanju igrača i kluba, Zvezdi, Partizanu, Regionalnoj ligi, ali i o odnosima država Srbije i Hrvatske.

– Htio sam dovesti Andriju Živkovića za pet milijuna eura, ali nisam uspio. Sada pokušavam na posudbu u Dinamo dovesti Liverpoolovog Marka Grujića, bivšeg nogometaša CrveneZvezde – otkrio je Mamić ekskluzivno za Blicsport.

Valja napomenuti kako je Grujić i srpski nogometni reprezentativac, a u Liverpool je 2016. stigao za pet miljuna funti iz Crvene Zvezde gdje je nakon samo osam nastupa u dresu Redsa vraćen natrag na posudbu u matičnu Zvezdu. Grujić je također i jedan od članova zlatne srpske generacije koja se 2015. okitila naslovom Svjetskog prvaka do 21 godine.

Odgovori