Za ovako loš pokušaj glume treba dobiti suspenziju, šamar i Zlatnu malinu

Mnogi nogometaši imaju puno talenta za glumu, itekako znaju prevariti suca teatralnim bacanjima i hvatanjima za svaki dio tijela koji im je pri ruci. Branič berlinske Herthe Mitchell Weiser nije jedan od njih.

Često kažemo da je neki igrač zaslužio Oscara za glumu, ali ovaj je majstor puno bliže Zlatnoj malini, koja se tradicionalno dijeli najgroznijim glumačkim predstavama, a nekako ju je najčešće osvajao Sylvester Stallone. Osim Zlatne maline, Weiser je zaslužio i poneku odgojnu šamarčinu da mu ovakvi potezi više ne padaju na pamet.

U posljednjim minutama dvoboja s Borussijom Dortmund, koji je Hertha dobila 2-1, naš (anti)junak bio je u duelu s Ousmaneom Dembeleom. Čak je i teško procijeniti što se zapravo dogodilo. Weiser je izbio loptu, izgledalo je kao da je zakačio mladog Francuza po glavi, a Dembele kao da je pokušao odgurnuti Herthina nogometaša.

 

Što je Weiseru prošlo kroz glavu nije nam poznato, ali u trenutku se teatralno bacio i počeo previjati, i to na metar od suca. Je li zaista zakačio Dembelea po glavi, pa u trenutku panike odglumio da je on žrtva, ili je osjetio njegove ruke na svome tijelu i pokušao iznuditi žuti karton?

U svakom slučaju, i on i Dembele su dobili po žuti karton, a tko je što zaslužio, pokušajte procijeniti sami. Weiser je definitivno dobro prošao, makar nije isključeno da bi mu naknadni pregled snimke mogao donijeti malo žešću kaznu. I po mogućnosti nogu u guzicu.

Odgovori