IPAK SE ŠKOLOVALA Pamela Anderson: Playboy je bio moj fakultet!

Premda nije završila visoke škole, 49-godišnja Pamela Anderson u showu “The Nightly Show” izjavila je da je Playboy bio njezin fakultet i da misli da je diplomirala s najvišim častima.

To i nije daleko od istine s obzirom na činjenice da ju je Hugh Hefner više puta proglasio svojom miljenicom i da je svoje lice i figuru na naslovnici “Playboyja” pokazala čak 14 puta.

90s animated GIF

Flashback! Zgodna Kanađanka imala je izuzetno uznemirujuće djetinjstvo, a završila je samo srednju školu, nakon koje je odselila u Vancouver i započela karijeru fitness instruktorice.

1989. godine na jednoj je utakmici oduševila snimatelja koji ju je prikazao na velikom ekranu, a tako su je zapazili proizvođači piva čiju je majicu nosila i pozvali je da radi kao njihov glasnogovornik.

90s animated GIF

Agenti su počeli primjećivati lijepu tinejdžerku koja je već krajem iste godine zablistala na naslovnici časopisa “Playboy” na kojoj je nosila školski blejzer i kravatu.

Na gostovanju u showu “The Nightly Show” raspričala se i o bliskom prijateljstvu s Julianom Assangeom, osnivačem “Wikileaksa”, s kojim ju je upoznala dizajnerica Vivienne Westwood, prenosi Cosmopolitan.

“Mislim da je on jedan od najvažnijih ljudi današnjice i da to što radi ima povijesnu vrijednost. Vrlo je hrabar i žrtvuje mnogo za nas, za sve civile. Strastven je i briljantan, zato ga pratite!”, poručila je Marilyn Monroe današnjice.

Šuškanja o vezi s Julianom komentirala je ovako: “To mi laska. Mislim da imam sve što je potrebno da budem Prva dama.”

Hoće li nakon Trumpa i pamela osvanuti u Bijeloj kući, još ćemo vidjeti…

Profimedia

Odgovori